Just Cryo; hoe, wat, waar en voor wie?

Misschien heb je er weleens wat over gehoord, misschien ook niet. Hoog tijd dus om wat dieper in te gaan op de Cryolipolyse behandeling die momenteel erg populair is. Dit is ook niet zonder reden, want het is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Perfect voor iedereen die op een effectieve manier die laatste kilo’s kwijt wil raken. Wellicht is dit net het laatste zetje wat je nodig hebt om letterlijk weer wat beter in je vel te zitten.

Hoe werkt het?

Bij de Just Cryo behandeling wordt het vetweefsel op de gewenste zone(s) sterk afgekoeld tot wel -8 graden. Het voordeel is dat tijdens deze behandeling geen omringend weefsel wordt beschadigd. Op de gewenste zone worden twee vacuüm pads geplaatst gedurende 45 tot 60 minuten. Vervolgens wordt het vet in dit gebied afgebroken en via natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld drie á vier behandelingen nodig met een tussenpauze van 10 tot 12 weken.

Effecten van de Just Cryo behandeling

  • Vermindering van cellulitis
  • Afdrijving van afvalstoffen via de lymfe
  • Bevriezing van vetcellen
  • Afslanking en verbetering van contour van het lichaam
  • Huidversteviging
  • Verbetering van de bloedsomloop

Waar?

De Cryo behandeling is mogelijk op verschillende zones van het lichaam, namelijk:
Armen, buik, kin, dijen, benen en lovehandles.

Waarom de Just Cryo behandeling een aanrader is?

De behandeling is een veilige methode, maar ook nog eens pijnloos en effectief. Cryo is bedoeld voor probleemzones die maar niet verdwijnen door sport en/of dieet. Een ander groot voordeel is dat je geen operatie nodig hebt om het gewenste effect te bereiken en daarbij dus ook geen hersteltijd hebt. Na ongeveer 2 tot 4 weken zal het resultaat zichtbaar worden.

Share This