5 redenen waarom jij een facial nodig hebt

De waarde van een facial wordt vaak onderschat. Het wordt gezien als luxe, maar eigenlijk biedt een facial juist een heleboel voordelen. Gezichtsbehandelingen worden naarmate we ouder worden steeds belangrijker. Er kunnen huidproblemen ontstaan die met behulp van een facial bij de schoonheidsspecialiste kunnen worden verholpen.

Het is goed om je gezicht 2 x per dag goed te reinigen en te verzorgen met producten die aansluiten op jouw huid. Dit kun je zien als de basis van een gezonde huid, maar er is meer. Met alleen de basis krijgt je huid namelijk niet voldoende aandacht en voeding. Juist daarom is het goed om jezelf en je huid af en toe eens te verwennen met een facial.

1. Je krijgt advies en behandeling van een professional
Een schoonheidsspecialiste is echt gespecialiseerd in haar vak en weet waar ze het over heeft. Zij kan je een goed en passend advies geven die aansluit op je huid en de eventuele huidproblemen. Tijdens een behandeling kunnen deze problemen vaak al direct worden aangepakt.

2. Een relaxmomentje
Hoe aangenaam is het om even achterover te liggen en te ontspannen? Je gedachten op 0 en wat tijd voor jezelf om helemaal tot rust te komen. Iedereen verdient een moment van ontspanning!

3. Je zelfvertrouwen krijgt een boost
Wanneer je huid er goed uitziet voel je je direct wat lekkerder. Dat is ook niet zo gek, want hoe je je voelt hangt samen met hoe je er uitziet. Een gezonde huid maakt dat je letterlijk een stukje beter in je vel zit.

4. Het helpt je huid jong te houden
Helaas zijn er geen behandelingen die het verouderingsproces stoppen, maar goed zorgen voor je huid helpt wel om de huid jong te houden. Regelmatig een gezichtsbehandeling en goede verzorging dragen bij aan het verminderen van huidveroudering.

5. Een oppepper voor je huid
Hoe goed je je huid ook reinigt thuis, het zal nooit hetzelfde effect hebben als bij een schoonheidsspecialiste. Tijdens een facial wordt de huid niet alleen uitgebreider gereinigd, maar ook een stuk dieper. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen nog beter worden opgenomen wat jouw huid alleen maar ten goede komt.

Een facial is dus altijd zinvol, of het nu puur voor ontspanning is of om je huidproblemen aan te pakken. Bij Just Wellness kun je terecht voor verschillende facials en ze zijn zelfs in duo-vorm te boeken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Dermalogica. Maak nu een afspraak en geef je huid een oppepper!

Share This