Blog.

 

Defintief ontharen met OPT

Omdat het belangrijk is dat jij als klant goed op de hoogte bent van de behandelingen die we bieden willen we wat meer informatie geven over het verschil tussen IPL en OPT. Er is toch nog wat onduidelijkheid over en gezien de ontwikkelingen is het goed om hierop in te spelen en jou als klant van de nodige informatie te voorzien.

 

ipl behandeling aanbieding

 

Lees meer
Just Cryo; hoe, wat, waar en voor wie?

Misschien heb je er weleens wat over gehoord, misschien ook niet. Hoog tijd dus om wat dieper in te gaan op de Cryolipolyse behandeling die momenteel erg populair is. Dit is ook niet zonder reden, want het is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Perfect voor iedereen die op een effectieve manier die laatste kilo’s kwijt wil raken. Wellicht is dit net het laatste zetje wat je nodig hebt om letterlijk weer wat beter in je vel te zitten.

 

Lees meer
Diepe reiniging van de huid? Ga voor de Carbon laser facial!

Er is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid, namelijk de Carbon laser facial. Het zuiveringsproces heeft een bijzonder gunstig effect bij verschillende huidproblemen zoals rimpels, grove poriën, acne en littekens. Daarnaast wordt de huid hersteld van binnenuit en zorgt het voor extra elasticiteit. Hierdoor wordt de opperhuid en het bindweefsel sneller vernieuwd, de huid verstevigt en de fijne lijntjes verminderd.

Lees meer
Tips tegen huidveroudering

Vroegtijdige huidveroudering? Dit kun jij eraan doen!

Vaak vergeten we hoe belangrijk het is om goed voor onze huid te zorgen. We willen natuurlijk allemaal een mooie huid, maar daar moeten we wel wat voor doen. Omdat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om goed voor jezelf en je huid te zorgen, hebben we een aantal tips verzameld. Tips waarmee je op een eenvoudige manier de kans op een mooie, gezonde huid kunt vergroten. Want dat is wat we allemaal willen, toch?!

Lees meer
10 keer vraag en antwoord over OPT

We merken dat er toch nog enige onduidelijkheid bestaat rondom onze OPT behandeling. Omdat we onze klanten graag willen helpen en van de juiste informatie willen voorzien hebben we onze 10 meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Lees meer
Waarom zonbescherming zo belangrijk is

Dat we onszelf goed moeten beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon weten we allemaal. Maar hoe belangrijk dit is lijkt vaak te worden vergeten. Niet alleen om huidveroudering te voorkomen, maar ook om de groei van het aantal mensen met huidkanker tegen te gaan.

Lees meer
Spijt van je tattoo? Weg ermee!

Tegenwoordig is het eerder regel dan uitzondering om een tatoeage te hebben. Soms heeft een tattoo geen speciale betekenis of verandert deze na verloop van tijd. Hoe dan ook : vroeg of laat kun je spijt krijgen van een tatoeage die je in het verleden hebt laten zetten. Of wellicht ben je gewoon niet meer happy met de tatoeage of de betekenis hierachter. Enorm balen, want een tatoeage is voor altijd, toch? Nee! Gelukkig heb je tegenwoordig de mogelijkheid om je tattoo te laten verwijderen met een laserbehandeling. Het verwijderen hiervan zal gebeuren door middel van meerdere behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Lees meer