Blog.

Overbeharing? Oorzaak & behandeling!

Lichaamsbeharing bij vrouwen is al jaren een groot taboe. De standaard is tegenwoordig dat vrouwen glad moeten zijn. Punt. De sociale druk ligt dan ook hoog om hieraan te voldoen. Vooral overbeharing wordt als vervelend ervaren door veel vrouwen. In de blog van vandaag lees je meer over de oorzaak én behandeling van overbeharing.

Lees meer
Hyaluronzuur; hoe, wat en waar?

Waarschijnlijk heb je er weleens van gehoord: hyaluronzuur. Dit zogenaamde “wondermiddel” komt geregeld terug in diverse commercials en wordt altijd sterk aangeprezen. Als je de media moet geloven heeft iedere vrouw hier baat bij! Maar, wat doet hyaluronzuur eigenlijk en welke voordelen heeft het voor je huid?

Lees meer
Zodra je minder gaat eten zal je maag krimpen. Feit of fabel?

Wanneer mensen aan het diëten zijn wordt er weleens beweerd dat de maag krimpt. Omdat je over het algemeen wat minder eet tijdens een dieet zou de maag zich hierop aanpassen en gaan krimpen. Hierdoor zou je dus slechts een kleinere hoeveelheid kunnen eten wat resulteert in nog meer gewichtsverlies. Maar de grote vraag is: kan een maag eigenlijk wel krimpen? Is dit een feit of een fabel?

Lees meer
Wat moet je weten als je behandeld wordt met OPT?

Op onze website is een heleboel informatie te vinden over onze OPT-behandeling. Toch krijgen we nog dagelijks een heleboel vragen en daarom willen we jullie middels deze blog wat meer informatie geven. In deze blog hebben we de belangrijkste info voor jullie verzameld zodat je na het lezen helemaal op de hoogte bent. Er zijn namelijk een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten alvorens je aan een behandeling begint. Welke dit zijn lees je hieronder!

Lees meer
Zonnen zonder zorgen doe je zo!

Het is hartje zomer en dat betekent dat we volop genieten van de zon, of dit nu in het buitenland is of in eigen land. Één ding is zeker : zonbescherming is en blijft ontzettend belangrijk. Een artikel met tips waardoor je zorgeloos kunt genieten van de zon is dan ook op zijn plaats in deze periode van het jaar.

 

Lees meer
4 tips voor het ontharen met OPT

Definitief ontharen met de OPT methode is een goede oplossing bij ongewenste haargroei en het ongemak wat hiermee gepaard gaat. Denk hierbij aan scheerbultjes en ingegroeide haartjes. In zulke gevallen biedt OPT de uitkomst. Daarom dan ook een aantal tips voor het ontharen met OPT!

Lees meer
5 stappen naar een mooie huid

Hoewel we er niet vaak bij stilstaan is de huid het grootste orgaan van ons lichaam. Dit kan verschillende huidproblemen met zich meebrengen, maar met de juiste handelingen kun je hier verandering in brengen. In deze blog geven we 5 tips die iedereen kan toepassen in zijn/haar leven. 5 stappen naar een gezonde huid!

Lees meer
7 redenen waarom Aloë Vera onmisbaar is!

Wist je dat Aloë Vera een echte alleskunner is? Aloë Vera is namelijk rijk aan vitamines, verzacht, verkoeld en hersteld de huid op ieder moment. Zeker na een dag in de zon of bij huidirritaties is Aloë Vera de oplossing. Deze plant wordt niet voor niets de ‘wonderplant’ genoemd. Wat deze plant zo speciaal maakt lees je in dit artikel!

Lees meer
5 redenen waarom jij een facial nodig hebt

De waarde van een facial wordt vaak onderschat. Het wordt gezien als luxe, maar eigenlijk biedt een facial juist een heleboel voordelen. Gezichtsbehandelingen worden naarmate we ouder worden steeds belangrijker. Er kunnen huidproblemen ontstaan die met behulp van een facial bij de schoonheidsspecialiste kunnen worden verholpen.

Lees meer
OPT in de zomer

De zomer komt eraan! Dit betekent dat de jurkjes weer tevoorschijn komen en wij vrouwen weer met gladde benen gezien willen worden. Want wat is er nou fijner dan een mooi paar gladde en haarvrije benen? Helaas wordt het scheren als een heel vervelend klusje gezien wat ook vaak met wat ongemak gepaard gaat. Gelukkig biedt een OPT-behandeling een uitkomst!

Lees meer
Defintief ontharen met OPT

Omdat het belangrijk is dat jij als klant goed op de hoogte bent van de behandelingen die we bieden willen we wat meer informatie geven over het verschil tussen IPL en OPT. Er is toch nog wat onduidelijkheid over en gezien de ontwikkelingen is het goed om hierop in te spelen en jou als klant van de nodige informatie te voorzien.

 

ipl behandeling aanbieding

 

Lees meer
Just Cryo; hoe, wat, waar en voor wie?

Misschien heb je er weleens wat over gehoord, misschien ook niet. Hoog tijd dus om wat dieper in te gaan op de Cryolipolyse behandeling die momenteel erg populair is. Dit is ook niet zonder reden, want het is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Perfect voor iedereen die op een effectieve manier die laatste kilo’s kwijt wil raken. Wellicht is dit net het laatste zetje wat je nodig hebt om letterlijk weer wat beter in je vel te zitten.

 

Lees meer
Diepe reiniging van de huid? Ga voor de Carbon laser facial!

Er is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid, namelijk de Carbon laser facial. Het zuiveringsproces heeft een bijzonder gunstig effect bij verschillende huidproblemen zoals rimpels, grove poriën, acne en littekens. Daarnaast wordt de huid hersteld van binnenuit en zorgt het voor extra elasticiteit. Hierdoor wordt de opperhuid en het bindweefsel sneller vernieuwd, de huid verstevigt en de fijne lijntjes verminderd.

Lees meer
Tips tegen huidveroudering

Vroegtijdige huidveroudering? Dit kun jij eraan doen!

Vaak vergeten we hoe belangrijk het is om goed voor onze huid te zorgen. We willen natuurlijk allemaal een mooie huid, maar daar moeten we wel wat voor doen. Omdat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om goed voor jezelf en je huid te zorgen, hebben we een aantal tips verzameld. Tips waarmee je op een eenvoudige manier de kans op een mooie, gezonde huid kunt vergroten. Want dat is wat we allemaal willen, toch?!

Lees meer
10 keer vraag en antwoord over OPT

We merken dat er toch nog enige onduidelijkheid bestaat rondom onze OPT behandeling. Omdat we onze klanten graag willen helpen en van de juiste informatie willen voorzien hebben we onze 10 meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Lees meer
Waarom zonbescherming zo belangrijk is

Dat we onszelf goed moeten beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon weten we allemaal. Maar hoe belangrijk dit is lijkt vaak te worden vergeten. Niet alleen om huidveroudering te voorkomen, maar ook om de groei van het aantal mensen met huidkanker tegen te gaan.

Lees meer
Spijt van je tattoo? Weg ermee!

Tegenwoordig is het eerder regel dan uitzondering om een tatoeage te hebben. Soms heeft een tattoo geen speciale betekenis of verandert deze na verloop van tijd. Hoe dan ook : vroeg of laat kun je spijt krijgen van een tatoeage die je in het verleden hebt laten zetten. Of wellicht ben je gewoon niet meer happy met de tatoeage of de betekenis hierachter. Enorm balen, want een tatoeage is voor altijd, toch? Nee! Gelukkig heb je tegenwoordig de mogelijkheid om je tattoo te laten verwijderen met een laserbehandeling. Het verwijderen hiervan zal gebeuren door middel van meerdere behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Lees meer
Couperose behandelen met OPT

Een grote hoeveelheid grote en gesprongen adertjes in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd. Het bestaat uit hele kleine bloedvaatjes in het gezicht die helaas niet vanzelf zullen verdwijnen. De aandoening ontstaat door een toename van de kleine haarvaatjes in het gezicht, vooral op de wangen, de neus en het voorhoofd. Door veel mensen wordt dit als zeer storend ervaren. Helaas is deze huidaandoening niet te genezen, maar zijn er tegenwoordig wel mogelijkheden waarmee couperose goed te behandelen is.

Lees meer
Moederdag-tip!

Moederdag komt er weer aan en dat betekent dat het een goed moment is waarop we onze moeders weer even in het zonnetje kunnen zetten. Nu kun je natuurlijk voor een bloemetje of ander cadeautje kiezen, maar soms is het tijd voor iets anders! Wat dacht je van een aangename en ontspannende massage? Geef je moeder een cadeau waarmee ze weer even een momentje voor zichzelf heeft of ga gezellig samen en kies voor een duo massage.

Lees meer
OPT acne behandeling

Acne is een veel voorkomend huidprobleem dat vaak een hoop onzekerheid met zich meebrengt. Niet alleen onder jongeren, maar ook geregeld bij volwassenen. Bijna iedereen krijgt hier weleens mee te maken in zijn/haar leven. Naast hormonen spelen ook invloeden van buitenaf een grote rol in het krijgen van puistjes.

Lees meer
Just Slim - Body Shaping

Sommige mensen kunnen last hebben van vet op kleine lokale zones waar het helaas maar moeilijk verdwijnt. Waarschijnlijk heb je al diverse dingen geprobeerd zoals dieet of sporten, maar lukt het je toch niet om er definitief vanaf te komen. In dat geval biedt de Just Slim – Body Shaping behandeling een uitkomst. Dit is een nieuwe manier om blijvend vet te verwijderen zonder cosmetische ingreep.

Lees meer
Hormonen & vrouwelijke lichaamsbeharing

Hormonen, wij vrouwen zijn er allemaal bekend mee en hebben er regelmatig last van. Maar wat zijn die hormonen nu eigenlijk, en welke invloed hebben hormonen op onze lichaamsbeharing? In deze blog gaan we hier dieper op in!

Lees meer