over ons

IMG_7066-1

GESCHIEDENIS

Just Wellness is ruim 8 jaar geleden gestart in Amsterdam. In Amsterdam werken 30 schoonheidsspecialisten en IPL-laser specialisten. Deze specialisten worden ondersteund door meerdere gastvrouwen. Just Wellness is trendsetter in Amsterdam en Marktleider in Nederland op het gebied van definitief ontharen. Om heel Nederland goed te kunnen bedienen hebben we ook een filiaal in Eindhoven. Just Wellness staat voor kennis, kwaliteit, huidverbetering en beleving waarbij de gast zich helemaal op haar gemak voelt en even een moment voor zichzelf heeft. Service en klantgerichtheid staan voorop. De kracht is dat we continu willen verbeteren en ontwikkelen, vandaar dat we een uitgebreid opleidingsprogramma hebben. Wij werken met de producten van OPI & Dermalogica.

MISSIE

Value For Money. Bij Just Wellness vinden we het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten en apparatuur tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo heeft Dermalogica zich wereldwijd op de kaart gezet door top producten te leveren. Een behandeling met de producten van Dermalogica  is dan ook een echte belevenis. Wij zorgen ervoor dat de behandeling perfect wordt uitgevoerd en voor een betaalbaar bedrag. Ook met onze apparatuur werken we alleen met de beste merken. Zo is Medcos, de marktleider op het gebied van IPL en OPI niet meer weg te denken uit de beauty branche. Bij Just Wellness krijg je waar voor je geld: Value For Money.

JUST BEAUTY

Just Wellness gelooft dat een mooie en gezonde huid die begint vanuit binnen. Door veilige en natuurlijke producten te gebruiken in formules die klinisch zijn getest en waarvan klanten hebben bewezen dat ze van binnenuit en van buiten werkzaam zij. Just Wellness wil blijvende resultaten bieden met gezonde producten die de natuurlijke schoonheid verbeteren en behouden.

TOEKOMST

Just Wellness zal blijven innoveren met nieuwe producten en nieuwe machines die bijdragen aan een gezonde huid. Op het gebied van definitief ontharen werken we samen met Medcos aan verbeteringen van de machines. Ook ons Just Slimming programma zal de komende jaren flink worden uitgebreid. Zo bieden wij sinds kort Cryolipolyse behandelingen aan met de beste apparatuur die op dit moment beschikbaar is.