Snelle make up tips

snelle-make-up-tips-300x271Haast! 5 tips voor een snelle verzorgde look: 

“Tuuut tuuut tuuut…” Paniekerig word je wakker. Je bent je er plots van bewust dat je die wekker al lang op de achtergrond hoort brullen. Hoe laat is het?! Waaa! Je bent veel te laat opgestaan. Balen! Je neemt ’s ochtends graag de tijd om er verzorgd uit te zien als je de deur uitgaat. Geen nood! In deze blog delen we vijf tips met jou om toch met een stralend gezicht naar buiten te stappen.

Tip 1 – Warm, koud, warm, koud

Oké, je wilt zo snel mogelijk van je bedlook afkomen. Start de dag met een frisse douche. Kies je favoriete douchegel en spoel het (metaforische) slaapzand van je af. Je voelt je nog frisser met een wisseldouche. Begin met een warme douche, draai de temperatuur omlaag en na een minuutje weer omhoog en dan weer omlaag. Als de temperatuur warm is gaan je poriën open staan, al het vuil spoelt eruit. Een koude douche zorgt ervoor dat je bloedvaten en spieren samentrekken. Verwarm je het water weer, dan springen de poriën weer open. Dat helpt voor een goeie doorbloeding. Als je dan weer met een koude douche eindigt trekken de bloedvaten weer samen. Je stapt de douche uit met een strakke, frisse huid mét gezonde blos. Daar word je wel wakker van.

Tip 2 – Altijd zwarte wimpers

Verslaap je je wel vaker, of stap je liever het allerlaatste moment je bed uit. Dan kan Just Wellness jouw wimpers en/of wenkbrauwen verven. Dan hoef je ’s ochtends helemaal niet te denken aan dikke lagen mascara of oogpotlood. Tenzij je je wimpers nog iets wilt aanzetten. In elk geval kun je zorgeloos de deur uitlopen, zonder ‘naakte’ ogen.

Tip 3 – Weg met kleine oogjes

Potverdorie! Je staart in de spiegel in kleine oogjes. Zet met een wit oogpotlood een randje in de onderrand van je ogen. Tada! Zo zie je er simpel ineens een stuk wakkerder uit.

Tip 4 – Gelakte nagels

Wie zich niet dagelijks wil bekommeren om de staat van haar nagellak en wie ’s ochtends geen zin of tijd heeft om die afgebladderde laag eraf te halen en een nieuwe laag aan te brengen, kan Shellac overwegen. Bij Just Wellness behandelen we je nagels met Shellac. Een duurzame nagellak die minimaal 14 dagen krasloos blijft zitten. Zo kun je ’s morgens de deur uitrennen en er toch hartstikke verzorgd uitzien.

Tip 5 – Frisse adem

Met een frisse adem voel je je ook een nieuw mens. Spoel je mond na het tandenpoetsen nog even met mondwater, zoals Listerine.

Wedden dat je je hartstikke fris en stralend voelt!

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *