Kerstcadeautip: beauty ervaring

kerstcadeautip

De cadeaumaand is weer aangebroken, en in Nederland is de kerstcadeautraditie al aardig doorgedrongen. Maar wat geef je in hemelsnaam aan je schoonzusje die je pas net kent? Of aan je broer die alles al heeft? Hoe leuk is het om je familie en vrienden te verrassen met een ervaring in plaats van spullen die ze toch niet nodig hebben! En er is voor ieder wat wils. Onze kerstcadeautip is een cadeaubon en zo laat je iemand een ontspannende of verzorgende behandeling kiezen zodat ze stralend de winter door kunnen.

Beauty voor mannen

Een gezichtsbehandeling is niet meer alleen voor vrouwen, mannen hoeven zich er niet voor te schamen dat ze zichzelf graag goed verzorgen. Maar een mannengezicht heeft wel een andere behandeling nodig dan dat van een dame. Dus kun je een speciale facial met huidbehandeling voor mannen reserveren. Reken maar dat ze blij zijn met zo’n relaxende beauty ervaring!

Kerstcadeautip: Mooie nagels

De januarimaand is over het algemeen niet erg favoriet; de feestdagen zijn voorbij, geen gezellige kerstboom in de woonkamer, weer flink aan de slag met je goede voornemens en de glitterjurkjes gaan weer in de kast. Wat is er dan leuker dan een verzorgende manicure, waarmee je als een echte beauty naar huis gaat met prachtige nagels? En met Shellac blijft het ook nog eens 14 dagen zitten.

Een duo-massage

Leuk voor je moeder, vriend, zus, beste vriendin… Want wie houdt er nou niet van een ontspannende massage? En al helemaal na die drukke feestdagen. Als je de ontspannende ervaring liever alleen ondergaat kan dat natuurlijk ook, maar met zijn tweeën is wel zo gezellig! Je kunt kiezen uit rug, schouders en nek of lichaam.

Huidvernieuwing

Ook de grootste beauty’s van de wereld hebben zo hun eigen onzekerheden. Misschien heb je vlekken in je gezicht ten gevolge van zonschade, heb je last van grove poriën of acné littekens. Een microdermabrasiekuur is een misschien niet iets dat meteen bij je op komt als je denkt aan leuke cadeaus, maar de resultaten zijn onbetaalbaar. De MSP-behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie zorgt de kuur voor een egale, zachte en stralend gezonde huid.

Genoeg cadeaus die gekozen kunnen worden met een cadeaubon. Kijk op de website voor alle behandelingen.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *