Fashion trends zomer 2015

fashion-trends-zomer-2105-300x2655 zonnige modetrends: 

Het leuke aan mode is dat het continu verandert. We mogen ons steeds weer in andere stijlen verdiepen en we kunnen steeds weer ergens anders mee paraderen. Ook deze zomer zijn er weer fijne, nieuwe trends die we maar al te graag navolgen. We hebben de ronde zonnebrilletjes, chiffonstofjes en de seventiessandalen al gespot. We delen in deze blog de vijf belangrijkste modetrends met jou.

1. Korte broekjes

We zagen het in de zomer van 2014 stiekem ook al. We mogen onze benen laten zien! Extreem korte broekjes zijn helemaal hot. Pronken dus! Zijn je benen nog niet zomerproof? Kom gerust langs voor een waxbeurt of een IPL-ontharingsbehandeling. Met die laatste behandeling kom je niet één, maar wel honderd zomers door.

2. Badpakken

Bikini’s zijn passé. We gaan dit jaar helemaal voor het badpak. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Met openingen, veters, franjes en sportieve, sexy designs. Toch voel je je nog niet gerust over jouw persoonlijke strandlook. Wie strak in het badpak wil zitten, kan bij ons een Just Slim Body Shaping-behandeling laten doen. Een effectieve, snelle en pijnloze methode die je van overtollig en ongewenst vet afhelpt. Tada! Dat badpak staat je daarna nog mooier!

3. Spijkerstof

De spijkerstofmode is weer terug! Inclusief tuinbroek en spijkerjas. Dus ga voor denim, haal spijkerstof in huis of trek je oude spijkerjasje uit de kast! Hoera, het mag weer!

4. Back to the seventies: lange jurken en jumpsuits

We vertelden je al dat korte broekjes mogen. Hoe korter, hoe beter. Maar ook de lange hippylook is weer terug. Met fleurige lange jurken en kleurrijke jumpsuits. Dunne stoffen die langs je benen waaien. Retrochique noemen we dat.

5. Natuurlijke haar- en huidlook

En hoe zit het met make-up en huidtrends? Deze zomer mag je er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Haren en gezichten hebben natuurlijke kleuren. Ingewikkelde kapsels hoeven even niet. Veel make-up is onnodig. Wil je het allemaal nog een stukje makkelijker maken? Laat dan bij Just Wellness je wimpers verven. Dan hoef je al helemaal niet meer na te denken over jouw zomerse 2015-look.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *