Beautytrends voor 2017

beautytrends 2017

Het jaar is alweer voorbij gevlogen, en zodra we met onze nieuwe voornemens januari in gaan moeten we natuurlijk wel op de hoogte zijn van de nieuwste beautytrends. Wat zijn de trends van 2017 op beautygebied?

Volle wenkbrauwen

Deze beautytrend was er al een tijdje; maar volle wenkbrauwen zijn helemaal hot. En dan niet de ik-epileer-nooit-want-dat-is-hip variant, maar mooie gestileerde wenkbrauwen met volume. Vind je het lastig om zelf een mooie en symmetrische vorm aan te brengen? Ga er dan niet zelf mee knutselen, want je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezicht. Maak een afspraak bij een schoonheidssalon en geniet meteen van een heerlijke facial.

Blauw

Elk jaar heeft natuurlijk een eigen trendy kleur. In 2017 wordt dat blauw! De nineties zijn weer helemaal in en dat zie je ook in de beautytrends. Weet je nog dat blauwe mascara een musthave item was? Een heerlijke pop of colour, die natuurlijk ook subtiel in je oogschaduw verwerkt kan worden. Want smokey eyes blijven nog steeds in! Andere fluoriserende kleuren zijn trouwens ook toegestaan dit jaar.

Glitter

Een paar glitters of een beetje zilveren eyeliner kan je ogen enorm doen uitspringen. Of wat dacht je van een gouden lipgloss? Een klein likje glitter op je gezicht en je hebt verder niets meer nodig! Hou je niet van de superopvallende glitters? Ga dan voor een beetje glans, en dat kan zowel in je oogschaduw als op je lippen. Subtieler, maar ook een prachtig effect.

Geometrische vormen

Een trend voor de gevorderde make-upper: geometrische vormen, met name op je ogen. Denk Andy Warhol-achtige stippen of grove hoekige lijnen. Makkelijk te doen met een (watervaste) eyeliner. En de echte waaghals kiest natuurlijk voor een fluoriserende kleur!

Beautytrends 2017: Ombre lips

Deze trend hebben we al eerder gezien, maar houdt nog een tijdje aan. De beauty’s die goed zijn in het aanbrengen van lippenstift kunnen een prachtige ombre lipkleur aanbrengen, waarbij de binnenkant van de lippen een lichtere of juist donkerdere kleur heeft dan de buitenkant. Met een natuurlijke maar opvallende overgang, wel of geen glans.

Focus op één punt

Bij de beautytrends van 2017 zitten best een aantal heftige trends, en niet iedereen houdt van fluoriserende kleuren en geometrische vormen. Althans, niet voor je alledaagse kantoorlook. Kies voor één opvallend deel van je gezicht en leg daar de focus op. Dus glitter óf een felle kleur, op je ogen óf op je lippen.

Wat is jouw favoriete beautytrend voor het nieuwe jaar?

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *