Afslanken ultrasound

afslanken-ultrasoundDag dik buikje!

Je bekijkt jezelf in de spiegel. Je mag er wezen, maar er kunnen wel wat kilootjes af. Lovehandles, net wat teveel rolletjes en iets te zachte dijen. Je bent er klaar mee! Begin je weer aan je zoveelste dieet? Of zijn er andere mogelijkheden?

Afslanken doet goed

Afslanken is in meerdere opzichten goed voor je. Het is natuurlijk een stuk gezonder. Mensen met overgewicht kunnen sneller last krijgen van hartklachten, diabetes, beroertes, artrose, onvruchtbaarheid en ga zo maar door. Daar wordt niemand gelukkig van. Niet alleen fysiek, maar ook psychisch is afslanken gezonder. Je past eindelijk weer in dat mooie jurkje. Je durft het strand te trotseren in je bikini. Zonder dat je na hoeft te denken over het inhouden van je buik of het bedekken van die iets te zichtbare vetrol. Geen onzekere blikken meer naar de strakke lijven van anderen. Jij voelt je nu ook prettig, je zit letterlijk beter in je vel. Je voelt je ook nog eens mooier. Dat ook! Je straalt meer, komt zekerder over en je valt meer op. Daar word je gelukkiger van.

Afslanken moeilijk?

Maar je weet zelf ook dat het voornemen om te lijnen altijd makkelijker is geweest dan het daadwerkelijk verliezen van kilo’s. Je hebt inmiddels al tien verschillende diëten geprobeerd. Bij het ene dieet viel je om van de honger en het andere dieet schotelde de meest saaie gerechten voor. Of je moest het doen met smaakloze shakes en zogenaamd gezonde derrie. Voedingssupplementen en afslankpillen hebben je ook niet veel verder geholpen. En dan die eindeloze sportsessies. Zwoegen en zweten, alles voor dat strakke buikje. Is er niet een eenvoudigere manier om af te slanken? Ja zeker! Just! Wellness introduceert de Just! Slim-behandelingen.

Just! Slim

Onze Just! Slim-behandelingen werken goed, makkelijk en pijnloos. Door lage ultrasone geluiden toveren wij jouw overtollige vet weg. Afslanken ultrasound is geen liposuctie, want we doen geen chirurgische ingreep. We kunnen op deze manier je onderbuik, bovenbuik, dijen en flanken behandelen. Klinkt het wel interessant, maar wil je eerst wat meer weten? Dan kun je kosteloos een afspraak maken voor een intakegesprek. Daarin vertellen we je alles wat je maar wilt weten.

Lees ook hier meer over onze bodyshaping

Share This

1 Comment

  1. Karmen says:

    Hallo Corinne,Heel fijn om te horen. Ik hoor alleen maar poietsiven reacties hierover, dus zou ik ooit nog een dieet moeten volgen (wat ik natuurlijk niet van plan ben ), dan zal ik dit zeker proberen.GroetjesJolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *