5 wellness cadeautips

wellness cadeautips

De decembermaand komt er weer aan!

Heb jij het ook gemerkt? De dagen worden korter. We staan weer in het donker op en komen in het donker thuis. Een goede reden om het thuis nóg gezelliger te maken, met kaarsjes, warme thee en dekentjes op de bank. Én de feestdagen komen er weer aan. Sinterklaas, Kerstmis, Oud en Nieuw. Het is weer cadeautjesmaand. Wat gaan we dit jaar aan de anderen geven? Just Wellness biedt een aantal interessante mogelijkheden.

Cadeautip 1: warme scrub

Zit de kou weer in het lijf? Schurende winterwinden, harde hagelstenen en ijzige neerslag? We kunnen wel wat warmte gebruiken. Bij Just Wellness kunnen we je een warme scrub-behandeling aanraden. We scrubben de huid met een warm mengsel van natuurlijke (Dermalogica) ingrediënten, zonder chemische toevoegingen. Een verademing voor de huid die tijdens het najaar al zoveel te verduren heeft. En het voelt nog ontspannend ook.

Cadeautip 2: feestelijke nagels

Aan de kersttafel met glanzende nagels? Kan iemand wel een verzorgende pedicurebehandeling gebruiken? Longlasting Shellak voor longlasting beauty nagels? Geef iemand een manicure- of pedicurebehandeling cadeau. De gelukkige kan kiezen uit alle kleuren van de regenboog en krijgt er mooiere handen en/of voeten van.

Cadeautip 3: Duomassage

Ook geen slecht idee: een duomassage. Samen ontspannen en onder handen genomen worden door deskundige masseuses. We weten precies hoe we alle stress uit je lijf krijgen en we transformeren stijve spieren in soepele en flexibele spieren. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken na een jaar hard werken toch?

Cadeautip 4: Facial treatment

Tijdens het najaar hebben we ook nog een heerlijke special in petto. De Facial treatment kost nu nog maar €54,50-,. Dat is een behandeling inclusief het epileren van de wenkbrauwen. Daarbij krijg je een gratis massage met fijne scrubbeurt (t.w.v. €39,50,-). Dat betekent ruim 90 minuten ontspannen.

Cadeautip 5: Gladde benen forever

Zeurt je vriendin constant over die stoppels op haar benen? Of weet je dat je je moeder een hoop moeite bespaart als je haar een IPL-behandeling geeft? Of misschien wil je man wel standaard van zijn rughaar af zijn. IPL is een pijnloze en snelle methode om voorgoed van al die haartjes af te komen. Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen je nodig hebt. Gemiddeld gaat het om acht behandeling. Het resultaat: voor altijd gladde benen (of ruggen etc.).

Andere cadeautips

We hebben nog veel meer fijne cadeautjes op onze website staan. Bekijk al onze behandelingen en kies een mooie optie. Ontspanning en beauty zijn een ideale combinatie voor een goed cadeau.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *