5 tips voor sexy winterbenen

winterbenen

De focus op mooie benen houdt ons over het algemeen vooral in de zomer bezig. Wij vinden dat ietwat onlogisch, want ook in de winter kun je die mooie benen van je flink in de spotlights zetten. Oké, in de zomer lopen we rond met blote benen en bivakkeren we op het strand, het liefst fulltime nietwaar? (mét parasol en goede zonnebrandcrème uiteraard). Maar ook in de winter komen we voor allerlei situaties te staan, waarbij we toch ook graag pronken met mooie, gladde benen. In deze blog vertellen we je hoe je je benen de winter doorhelpt.

 1. Stevige panty

Een dikke maillot is niet per se elegant, maar wel een stuk warmer in de winter. Toch staat het vaak wat lomp. Vooral onder dat mooie kerstjurkje, of onder een mantelpakje. Gelukkig bestaan er sexy panty’s met een wat dikkere denier. Panty’s met een klein glittertje, panty’s met een sensuele streep op de schenen… allemaal mooie panty’s. Máár heb jij je benen niet goed geschoren? Dan prikken de haartjes dwars door je panty heen. Niet echt charmant! Koop een mooie panty en pronk met die benen… maar scheer of hars je benen!

 1. IPL voor sexy winterbenen

  Scheren of harsen? Wat een gedoe! Je kunt ook kiezen voor een IPL-behandeling. Geen geïrriteerde huid meer na het scheren, geen ingegroeide haartjes en vooral geen scheer- of harsbeurten meer! Na een succesvolle behandelkuur met IPL, geniet je van het comfort niet meer naar je benen om te hoeven kijken (wat haren betreft). Gemiddeld hebben mensen 8 behandelingen nodig en dan merk je na 6 tot 12 weken dat 90% van de haargroei verdwijnt (voor altijd!). IPL is een pijnloze en snelle manier om van beenhaar (of ander lichaamshaar) af te komen.

 1. Smeren, smeren, smeren

  Een fijne bodylotion helpt jouw pootjes ook de winter door. Ze zitten continu ingepakt in thermoleggings, panty’s, lange broeken. Ze regenen nat, krijgen het koud, bibberen. Winterbenen hebben heel wat te verduren. We kunnen ze daarom in de winter wel wat extra verwennen met een heerlijke vochtinbrengende bodylotion. Vraag ons gerust naar welke lotions wij adviseren!

 1. Pedicurebehandeling

  En zit je dan in de winter in de sauna, voor de open haard, in bad of lig je gewoon lekker in bed? Dan word je toch óók in de winter gelukkig van mooie teennagels. Laat je wintertenen behandelen en laat Just Wellness je nagels verzorgen. Wij transformeren die verdikte ijsklompjes wel weer in elegante damesvoetjes.

 1. Hoge schoenen

  Je kunt in het najaar misschien iets minder makkelijk pronken met mooie bruine benen, maar je kunt absoluut je benen laten zien. Die mooie panty noemden we al, maar ook een schoen met een hoge hak maakt je benen mooier. Door hoger te staan, staan je spieren op een bepaalde manier, waardoor de vorm van je benen nog beter uitkomt. Dus nee… je hoeft die mooie hakjes niet in de winkel te laten staan!

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *