5 beautytips voor de feestdagen

beautytips feestdagen

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. Dagen waarop we ondanks de duisternis feest vieren. Lampjes in de bomen, lampjes in de straten, lichtjes en kaarsjes overal. De tafel wordt feestelijk gedekt, het menu bestaat weer uit prachtige receptennamen. De gasten zijn uitgenodigd. Wat ons rest is een spetterende verschijning. We geven je daarom niet een beautytip, maar vijf beautytips voor de feestdagen. Zodat je ook daar uitstekend op bent voorbereid.

 

Beautyip 1 – Facial treatment

Voordat je je gezicht versiert met opvallende en elegante oogschaduw- en lippenstifttinten, raden we je aan om een facial treatment te laten doen. Je zorgt voor een ‘blank slate’, een schone en reine huid die van zichzelf al gezond bloost en straalt. Bij Just Wellness gebruiken we alleen Dermalogica-producten, omdat hierin geen chemische bestanddelen zitten. De producten zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en stoffen. Geen afsluitende oliën, geen lanoline, geen gedenatureerde alcohol en ga zo maar door. Je kunt bij Just Wellness kiezen uit een Dermalogica Facial Treatment of een Age Smart Treatment. Wil je je puur focussen op de contouren rondom je ogen? Dan raden we je een Microzone Treatment aan.

Beautyip 2 – Glanzende oogschaduw

Anno 2016 mag je uitpakken wat betreft oogschaduwtinten. Glanzend, glanzender, glanzendst. Goud, zilver, paars metallic, fel blauw. Kies je favoriete kleur en maak er een feestje van!

Beautyip 3 – Smokey eye
De klassieke smokey eye blijft sexy. Weet je niet hoe je bij jezelf een smokey eye toepast? Vraagt het een van onze medewerkers of zoek eens op YouTube een demonstratiefilmpje op. Heb je het nog nooit eerder gedaan? Probeer het dan voor het moment suprême nog even uit, voordat je als zombie aan de kersttafel plaatsneemt.

Beautyip 4 – Rode lippen

Ook qua lippen mogen we uitpakken deze kerst. Al raden we je aan een keuze te maken. Maak je je ogen op met opvallende oogschaduwtinten? Laat je lippen dan in een natuurlijke kleur. Gebruik je alleen mascara en een eyelinerlijntje? Kies dan een felrode lippenstift, eventueel met een gouden waas.

Beautyip – Feestelijke nagels

En daar horen natuurlijk ook mooie nagels bij. Bij Just Wellness kunnen we je nagels de kleur(en) geven die je graag wilt. Eventueel met Shellaknagellak, zodat de nagellak er twee weken op blijft zitten. Onze medewerkers kunnen van jouw nagels, ware kunstwerkjes maken speciaal voor de feestdagen.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *